Bruidskapsels met halflang haar: inspiratie en tips

9 maart 2023 in Nieuws

Bruidskapsels met halflang haar: inspiratie en tips

Bruidskapsels met halflang haar - inspiratie en tips GLOW Hair
Bruidskapsels met halflang haar - inspiratie en tips GLOW Hair

Wedding season is coming! En dat betekent: bruidskapsels verzorgen. Bruidskapsels met halflang haar, bruidskapsels met lang haar, bruidskapsels met kort haar: het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. GLOW Hair regelt jouw trouwkapsel. En proefkapsel natuurlijk. Het kapsel voor je bruiloft is misschien wel één van de belangrijks factoren voor jou in de voorbereiding van deze grote dag. In deze blog geven we je tips en inspiratie voor bruidskapsels.

Trouwseizoen = bruidskapsels verzorgen

Het is maart en dus breekt het trouwseizoen breekt weer aan! In deze periode krijgen wij, GLOW Hair, veel vragen over de mogelijkheid voor bruidskapsels. Super leuk! Voor ons zijn dit één van de leukste kapsels om te verzorgen. En niet alleen de trouwkapsels zelf. Ook de proefkapsels mogen niet vergeten worden. Misschien is het proefkapsel nog wel belangrijker dan het trouwkapsel. Het meest voorkomende kapsel is een bruidskapsel met halflang haar. Daarom gaan we in deze blog dieper op dit type bruidskapsel in. De tips en inspiratie die we geven zijn trouwens ook goed toepasbaar op bruidskapsels met lang haar en bruidskapsels met kort haar.

Proefkapsel voor je bruiloft

Bij GLOW Hair verzorgen we met liefde bruidskapsels. Niets is te gek en eigenlijk zijn al jouw wensen vaak mogelijk. Tip! We raden je als bruid aan om langs te komen voor een proefkapsel. Waarom? Zo kun voorafgaand aan je trouwdag rustig kijken en testen wat jij mooi vindt. Zo kom je op de grote dag niet voor verrassingen te staan. Daarnaast vindt het team van GLOW Hair het van belang dat jij als bruid geen enkele zorgen hebt. En zeker niet over de looks van je bruidskapsel voorafgaand aan je bruiloft. Daarom maken we altijd een plan hoe we jouw haar stylen die dag. Dit leggen we samen vast. Natuurlijk adviseren wij je over het best passende bruidskapsel bij jouw gezicht. Nog een tip: boek je proefbruidskapsel een paar maanden – indien mogelijk – van tevoren. Als je in dit stadium nog twijfelt, heb je nog tijd om erover na te denken. Of je bruidskapsel nog te wijzigen. Kan ook natuurlijk!

Haarsieraad in bruidskapsel

Ben je fan van een haarsieraad? Het is mogelijk om een haarsieraad in je bruidskapsel te doen. Haarsieraden hebben wij zelf niet op voorraad, maar we zijn er wel mee gewend om hier mee te werken. Dus breng jouw gewenste haarsieraad mee en dan adviseren wij je over de toepassing ervan.

Inspiratie voor bruidskapsels halflang haarBruidskapsels met halflang haar inspiratie en tips GLOW Hair

Daarnaast zie je veel bruidskapsels met opgestoken haar of half opgestoken haar. Ook het maken van krullen haar in combinatie met (half) opsteken is een veelgekozen bruidskapsel. Bij GLOW maken we regelmatig bruidskapsels met een wat nonchalante look. En niet te strak en netjes. Vaak is dat net wat speelser. Alhoewel een strak en chique kapsel ook héél mooi kan zijn. Dat hangt van de vorm van je gezicht en jouw stijl af. Qua stijl is alles mogelijk bij GLOW. Wij helpen en adviseren jou graag bij het kiezen van hét perfecte bruidskapsel.

Bruidsmake-up voor bruiloft

Niet alleen jouw bruidskapsel is belangrijk. Ook jouw bruidsmake-up mag niet vergeten worden! Wist je dat GLOW ook bruidsmake-up verzorgt? Wij werken met het merk UNG make-up. Ook voor bruidsmake-up luidt het advies: kom een paar maanden van tevoren alvast langs. Zo kun je jouw wensen met ons bespreken en kijken we samen wat mooi bij jouw gezicht past.

Kosten bruidskapsel en afspraak maken

Ben je benieuwd naar de kosten van een bruidskapsel? De kosten op de dag zelf zijn 1,50 per minuut. Dat geldt voor zowel het bruidskapsel en bruidsmake-up. En het is mogelijk om moeder, schoonmoeder, dochter en zus ook mee te verzorgen. Laat dit aan ons weten en we maken een groepsafspraak! Heb je andere speciale wensen? Dat horen we graag. Wil je meer informatie over het verzorgen van jouw perfecte bruidskapsel? Neem eens contact op met GLOW Hair. Het team van GLOW barst van de creative masterminds. Let us GLOW your mind!

 

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord