Hair

Hair

specialisaties

GLOW Hair is de kapper in Beneden-Leeuwen waar looks & feels samen komen.

Pure you, is onze slogan. Kom als jezelf en voor jezelf; wij zorgen ervoor dat je GLOWy de deur uitloopt.

Bij GLOW Hair draait het om jou. Vanaf het moment dat je binnenkomt, totdat je weer gaat. This is your time. Met onze warme, persoonlijke benadering kijken we naar welke look het beste bij jou past. We denken met je mee en delen graag onze styling- en haarverzorgingstips met je.

GLOW Hair staat voor kwaliteit. We zijn een officieel gecertificeerde krullenkapper en binnen ons team heeft iedereen haar eigen specialisme. Creativiteit zit in ons DNA. We zijn altijd in ontwikkeling, kennen de laatste trends en nemen jou daar graag in mee.

Maar, GLOW Hair is meer dan dat. Bij GLOW Hair geloven we dat schoonheid van binnenuit komt. We erkennen het belang van ‘even helemaal niks’. Ontspan en geef je over, wij zorgen voor je (haar).

Wees goed voor jezelf én voor de planeet. Bij GLOW werken we met duurzame merken als Natulique en Kevin Murphy. Zo dragen ook wij ons steentje bij en geven we de wereld een beetje meer GLOW.

Gecertificeerd en gespecialiseerd krullenkapper

Krullen knippen is een kunst. Én een feestje om te doen, vinden wij van GLOW Hair. Als officieel gecertificeerd krullenkapper zijn wij gespecialiseerd in jouw kapsel. Of dit nu kleine krulletjes zijn of grove krullen: wij weten hoe we jouw krullen moeten knippen. Alleen een goede krullenkapper laat jouw onzichtbare, natuurlijke krullen weer tevoorschijn komen. Daarnaast gebruikt GLOW Hair alleen producten die geschikt zijn voor krullend haar. 

Ben jij gezegend met een mooie bos krullen? Lucky you! Weet jij niet hoe je van jouw pluizige krullen afkomt? Weet je momenteel niet goed hoe je krullen stylt of in model brengt? Of wat jouw krullen nodig hebben aan verzorging? Maak eens een afspraak bij krullenkapper GLOW Hair. Wij toveren je krullen om tot een kapsel waar je van droomt én geven jouw advies over hoe je met je krullen om kunt gaan. Een afspraak maken doe je gemakkelijk en snel online.

hair

specialisaties

Hair extensions

Altijd al gedroomd van langer of volumineuzer haar? Bij GLOW zetten we Virgin hair weaves (100% zuiver haar: nooit eerder bewerkt, gepermanent of gekleurd) van het merk Bgorgeous. Het haar is van één donor afkomstig en valt soepel in dezelfde richting. Met twee matten creëer je meer volume en met drie tot vier matten creëer je meer lengte (wel afhankelijk van het haartype). Kosten per mat:  € 150 inclusief knippen. Het omhoog zetten na vijf tot zes weken kost € 20 per mat. Afspraak maken? Dat kan hiervoor alleen telefonisch. We plannen eerst een adviesgesprek met je in en bestellen vervolgens de juiste weaves voor je.

Barbershop

Heren, get your GLOW-up in onze Barbershop. Wij zijn getraind in het knippen en scheren van mannen. Mooie contouren, een hoge, of juist lage fade dragen bij aan een verzorgd uiterlijk. Hiervoor volgen we de laatste technieken en we zijn op de hoogte van de actuele trends.

Color specialists

Coloring is our specialty. We zijn getraind in de nieuwste technieken in het zetten van highlights, balayage en een volledige hair coloring. De toners waarmee we werken geven je haar nét die extra colorboost. We gaan geen (kleur)uitdaging uit de weg. Wil je iets speciaals qua kleur? Bel dan even voor een afspraak, dan zorgen we dat we genoeg tijd voor je inplannen. 

Natulique

Bij GLOW denken we aan jou én aan de natuur. Voor haarkleuringen werken we met het merk Natulique. Dit is een organisch en natuurlijk haarkleuringenmerk van hoogwaardige kwaliteit. De kleuringen zijn mild en 100% ammonia- en PPD-vrij. Dit maakt het beter voor de natuur en beter voor jouw gezondheid. Bovendien ook geschikt voor allergiegevoelige mensen. Mocht je gevoelig zijn, dan doen we graag eerst gratis een allergietestje. 

Maak gemakkelijk en snel online jouw afspraak

Slow down and nourish yourself. Bezoek de nieuwe salon aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. GLOW is open op afspraak, van maandag t/m zaterdag. Boek online gemakkelijk en snel je afspraak of bel naar ons.

Onze andere

specialisaties

Skin

Brows

Feet

gLOWY

een moment voor jezelf

Wij geloven dat schoonheid van binnenkomt. Daarom erkennen we het belang van ontspannen. Écht even helemaal niks. Neem tijd voor dingen die je goed doen. Gun jezelf die pauze en wat quality time met jezelf.

En… Wees niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet. Bij GLOW werken we met duurzame merken. Zo dragen ook wij ons steentje bij en geven we de wereld een beetje meer GLOW.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord