Skin Specialisaties

Skin

specialistaties

Ga zitten en geef je even helemaal over…. Bij GLOW Skin – dé plek voor huidverzorging- en verbetering in Beneden-Leeuwen – kom je even helemaal tot rust én loop je mooi de deur uit. Kaylee, Quinty en Imke onze skincare professionals, zorgen daarvoor. 

Tijdens je eerste afspraak wordt er allereerst een scan van je huid gemaakt. Meten is weten en daarom vormt de scan de basis van een succesvol behandelplan. Tijdens de scan kijken we in de diepere huidlagen. Hier is al te zien wat (mogelijk) nog niet aan het huidoppervlak te zien is. En, hoe meer we van jouw huid weet, hoe gerichter we hem kunnen behandelen. 

Na het analyseren van de huidscan, wordt er een behandelplan opgesteld. Ook krijg je hierbij een speciaal op jou afgestemd advies voor de thuisverzorging van je huid.  

Huid verzorgend 
Tijdens onze huidverzorgende  gezichtsbehandelingen luisteren we naar uw wensen en geven wij advies welke behandeling het beste bij u past. Wij werken met 25,40, 60 en 75 minuten behandelingen.

Huid verbeterend
Bij GLOW bieden we verschillende behandelingen aan ter verbetering van de huid. We hebben twee gezichtsbehandelingen met het merk Prescription, waarbij we verschillende actieve ingrediënten en een chemische peeling gebruiken. Door het gebruik van deze sterk geconcentreerde producten zorgen we voor optimale huidverbetering.

TCA-peeling
De TCA-peeling van Prescription is een effectieve behandeling die de huidstructuur verbetert en onvolkomenheden vermindert. Met deze peeling verwijderen we dode huidcellen en stimuleren we de aanmaak van nieuwe cellen. Bovendien is deze behandeling zeer geschikt voor het verminderen van pigmentvlekken of littekens, het verfijnen van de poriestructuur en het verjongen van de huid. Dit resulteert in een frisse en egale huid.

Dermapen 4
Tijdens de behandeling met de Dermapen creëren we minuscule kanaaltjes in de huid met behulp van kleine naaldjes, waardoor werkstoffen dieper in de huid kunnen doordringen. Vervolgens wordt de huid gestimuleerd om op een natuurlijke wijze te herstellen. Bovendien wordt het collageen en elastine in de huid verbeterd, waardoor deze microneedling-behandeling zeer geschikt is voor het verjongen en verbeteren van de huid. De huid wordt gezonder, gladder en ziet er weer stralend uit!

Bij GLOW Skin werken we met twee merken. Afhankelijk van je huidtype, type behandeling en allergiegevoeligheid wordt gekozen voor het merk Levissime of Prescription

Maak gemakkelijk en snel online jouw afspraak

Slow down and nourish yourself. Bezoek de nieuwe salon aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. GLOW is open op afspraak, van maandag t/m zaterdag. Boek online gemakkelijk en snel je afspraak of bel naar ons.

skin

specialisaties

Mini facial

Bestaat uit een basisreiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Ideaal voor de wat jongere doelgroep. Bijvoorbeeld jongeren met beginnende acne.

Facial

Een behandeling in het teken van zowel huidverbetering als ontspanning.
Bevat een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren/waxen, massage, masker en dagverzorging.

Anti-aging

Een uitgebreide huidverbeteringsbehandeling waar we ons richten op de ouder wordende huid. Naast een facial wordt er ook een bindweefselmassage uitgevoerd. Door pincement en bindweefselgrepen toe te passen geven we de huid een flinke boost. We richten ons op de fijne lijntjes en geven de huid weer volume.

Korte behandelingen

Naast huidverbeteringsbehandelingen, biedt GLOW Skin ook korte behandelingen aan. Denk aan: wimpers en wenkbrauwen verven en harsen van het gelaat (bovenlip, kin, kaak) en lichaam (onderbenen, hele benen, onderarmen, oksels).

onze

merken

Levissime

De producten van het Spaanse merk Levissime zijn van hoge kwaliteit en staan bekend om hun huidverzorgende en huidverbeterende kwaliteiten. De producten worden ontwikkeld in hun eigen lab en zijn parabeen-, parafine en sulfaatvrij. Levissime test uitsluitend op vrijwillers, niet op dieren.  

De producten van Levissime lenen zich perfect voor een behandeling die gericht is op zowel huidverbetering als ontspanning. Er zijn meerdere verzorgingslijnen, waardoor er altijd eentje is die bij jouw huidtype past. 

Prescription

De behandelingen met het merk Prescription zijn met name gericht op het verbeteren van de huid. Iedere huid (en levensstijl) is anders en vraagt daarom ook om een unieke behandeling. Voorafgaand aan de behandeling doen we een test en stellen we een voor jou uniek recept samen. Door met meerdere actives (pure ingrediënten) te werken en deze te mixen en matchen behalen we het hoogst haalbare resultaat.   

gLOWY

een moment voor jezelf

Wil je graag een momentje voor jezelf? Boek dan een heerlijke (basic) facial. Dan wordt er naast een goede reiniging en het verzorgen van de wenkbrauwen, zowel een gelaats- als hoofdhuidmassage uitgevoerd. Daarna loop je helemaal GLOWy en zen de deur uit.   

Onze andere

specialisaties

Hair

Brows

Feet

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord