Glow Lookbook

mindset GLOW

over ons

PURE YOU.
Bij GLOW draait het om persoonlijk(heid). Iedereen is welkom. Hier kan jij jezelf zijn. Jouw puurste zelf. Je afspraak staat in het teken van jou en dat voel je door de warmte in de salon en onze persoonlijke benadering. We geven advies op maat en kijken daarbij naar wat echt bij jou past.

GOOD LOOKS, GOOD FEELS.
Bij GLOW focussen we niet alleen op de looks. Geef je over en beleef een positieve en liefdevolle aanpak. Let us GLOW your mind! Want, als je je goed voelt, dan straal je dat uit. En daar gaan we voor. Dit doen we vanuit onze expertise en door te werken met alleen de beste producten. We gaan voor de beste kwaliteit. dDarom volgt het GLOW-team vaak trainingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het beautyvak. En binnen het GLOW-team heeft iedereen een ander specialisme. Van alle expertises voorzien!

Maar de echte GLOW haal je uit jezelf en daarom geldt bij ons: sit back and relax. Pak dat momentje voor jezelf. Ontspan en geef je over. We got you.

creativiteit

je ziet en voelt het

CREATIVE CREATURES.
GLOW ademt creativiteit. Dat zie je en dat voel je. Het GLOW-team kent de laatste trends, beheerst de nieuwste technieken tot in de topjes van hun vingers en ziet wat bij jou past. We zijn altijd in ontwikkeling en nemen jou – als je daarvoor open staat – daar graag in mee. Laat je verrassen door onze creatieve masterminds.

BE GLOWSOME.
GLOWsomeness staat voor ons voor duurzaamheid. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je zo lang mogelijk kan genieten van je nieuwe coupe, maar we gaan verder dan dat. Wees lief voor jezelf én voor de wereld. Alle kleine beetjes helpen. Bij GLOW dragen we ons steentje bij. Bijvoorbeeld door met het merk KEVIN.MURPHY. te werken. Dit merk biedt uitsluitend dierproefvrije producten en de care-producten zijn verpakt in ecologisch verantwoorde verpakkingen. Zo geven we de wereld een klein beetje meer GLOW.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord