Emmie

HAIR STYLIST – BARBER – BLONDE COLLORING – ANIMAL LOVER – FAMILY PERSON

“Life is full of beauty. Try to notice it. Every. Single. Day.”

Selfcare: “Heel belangrijk als je het mij vraagt. Selfcare vind ik erg belangrijk. Lekker in je vel zitten; dat is toch het fijnste wat is er is? Onder self care versta ik veel dingen. Zo kan een dagje winkelen, leuke spullen voor mezelf kopen of een avondje op de bank met he-le-maal niets mij enorm blij maken. Maar natuurlijk ook uiterlijke verzorging en naar de kapper en schoonheidsspecialiste gaan vind ik selfcare. Niets is zo fijn dan je mooi en verzorgd te voelen. Ontspannen is jezelf de rust geven die je lichaam nodig heeft, doen wat goed voelt en jezelf voor al niet te veel overprikkelen.”

Personality: Emmie omschrijft zichzelf als: enthousiast, zorgzaam, gestructureerd, nauwkeurig en trouw. “Als ik wakker word en de zon schijnt kan ik daar echt blij van worden. En ik kan ook enorm genieten van een avondje op de bank. Ik ben veel samen met vrienden en familie. De mensen die ik liefheb zijn het allerbelangrijkste en daar omring ik me graag mee.”

Work: In haar werk is Emmie een echte teamplayer. Zoals ze zelf zegt: “niets is zo belangrijk als een fijne team waarbij je je thuis voelt.” En net zoals haar persoonlijkheid omschrijft, is zij ook nauwkeurig in haar werk. Emmie’s passie? – Het maken van strakke heren kapsels; – Het creëren van zachte highlight en balayage kleuringen; – Het creëren van de mooiste blond tinten. “In mijn werk wil ik graag goed om kunnen gaan met klanten. Zo zorg ik ervoor dat zij zich prettig voelen bij mij in de stoel. Niet altijd te netjes en te correct, maar met gezellige babbel zodat ze zich snel op hun gemak voelen en ik ze beter leer kennen.”