Beautysalon Glow - GLOW skin feet - Team Glow Imke

Imke

BEAUTICIAN ∙ PEDICURE ∙ CARING ∙ SKIN IMPROVEMENT

“Enjoy the little things in life”

Selfcare: Selfcare voor Imke? “Genieten van de kleine momentjes die jou gelukkig maken. Jezelf lekker in je vel voelen en… goed voor jezelf zorgen. Als ik aan ontspannen denk, denk ik aan lekker even helemaal niets. Je hoofd leegmaken met een leuke serie of film. Maar ook een theetje of wijntje drinken met vriendinnen laat mij ontspannen.”

Personality: Sociaal, enthousiast en verzorgend. Dat is Imke in het kort. “In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met vriendinnen/vrienden. Zo vind ik het fijn om lekker te sporten of wandelen met ons hondje. Maar ik kan zo nu en dan ook genieten van een heerlijk avondje op de bank.

Work: Met haar jarenlange ervaring is Imke een echte aanwinst voor het team. Imke is zowel pedicure als schoonheidsspecialiste en haalt de meeste voldoening uit huidverbeterende behandelingen. “Het schoonheids-/pedicure vak is mijn passie; vooral huidverbetering. Ik vind het geweldig om huiden gezonder te maken, te verbeteren en mijn ervaringen en adviezen te delen met klanten. Ook mensen verzorgen vind ik fijn. Mijn doel is om mijn klanten met een stralend gevoel en weer gelukkig de deur uit te laten gaan.”