Het verschil tussen henna en gewoon verven met wenkbrauwverf: wat kies jij?

19 maart 2024 in Nieuws

Het verschil tussen henna en gewoon verven met wenkbrauwverf: wat kies jij?

Het verschil tussen henna en gewoon verven met wenkbrauwverf GLOW Hair kapsalon beneden leeuwen
Control your mindset tips - zen op vakantie GLOW pure you

Ben je toe aan een wenkbrauw-makeover? Maar twijfel je welke wenkbrauwverf het beste bij jou past? Bij GLOW Brows begrijpen we dat de keuze tussen gewone wenkbrauwverf en hennaverf verwarrend kan zijn. Geen zorgen, wij zetten de verschillen en feiten tussen henna en gewone wenkbrauwverf voor je op een rijtje. Zo kun je – als je wil samen met ons – de juiste keuze maken voor jouw perfecte wenkbrauwen!

Gewone wenkbrauwverf: op de haren, snel, maar vervaagt

Gewone wenkbrauwverf was – tot voorkort– de populairste keuze in veel salons en studio’s. Het is een semi-permanente kleuring. De verf brengen we aan met een kwastje of een wattenstaafje. De verf hecht aan de haartjes en vervaagt geleidelijk na verloop van tijd. Deze methode is ideaal voor het benadrukken van de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen. Of voor het bedekken van grijze haren. Kan ook natuurlijk 😉

Waarom kies je voor gewone wenkbrauwverf?

  • – Snel resultaat. Wil je snel(ler) klaar zijn en genieten van een nieuwe look? Gewone wenkbrauwverf geeft je bijna directe resultaten.
  • – Kleurkeuze. Met een breed scala aan kleuren is er altijd een tint die perfect past bij jouw stijl en uitstraling.

Wat je moet weten over wenkbrauwverf

  • – Niet zo langdurig. Het werkt super voor een snelle verandering, maar wees je ervan bewust dat het resultaat na verloop van tijd vervaagt. Regelmatige touch-ups zijn nodig. De verf blijft zo’n twee weken op de haren zitten.
  • – Chemische samenstelling. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor de chemicaliën in gewone wenkbrauwverf. Doe eerst een test als je een gevoelige huid hebt.

Henna wenkbrauwverf: op de huid, natuurlijk en langdurig

Henna is een natuurlijk product dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor meerdere schoonheidsdoeleinden, waaronder het kleuren van de wenkbrauwen. Toch is Henna brows dé nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Hennawenkbrauwverf is gemaakt van de bladeren van de hennaplant en is helemaal natuurlijk. Een fijne manier om je wenkbrauwen te kleuren!

Waarom kies je voor henna wenkbrauwverf?

  • – Langdurig resultaat. Henna biedt een langdurige kleur en blijft lang zitten, waardoor je minder vaak naar de studio hoeft voor een touch-up. Gemiddeld 5 tot 14 dagen op de huid en 6 tot 8 weken op de haren. Dit is afhankelijk van jouw huidtype en de nazorg. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna veel langer op de haartjes zitten.
  • – Natuurlijke ingrediënten: Henna is afkomstig van de hennaplant en staat bekend om zijn natuurlijke eigenschappen. Perfect voor degenen met een gevoelige huid.
  • – Strakke shape. Het voordeel van henna ten opzichte van wenkbrauwverf, is dat het een strakke shape realiseert. Een ‘getekend’ effect, maar dan op een natuurlijke manier!

Wat je moet weten over hennaverf

  • – Langere applicatietijd. Hennaverf heeft iets meer tijd nodig om in te trekken. Plan dus een beetje extra tijd in je agenda voor deze behandeling.
  • – Minder kleurvariaties. Henna heeft misschien niet zoveel kleurkeuzes als gewone verf, maar het geeft een prachtig natuurlijk effect.

Glowy wenkbrauwen

Of je nu gaat voor de snelheid van gewone wenkbrauwverf of de natuurlijke charme van henna, het draait allemaal om jouw persoonlijke stijl, huidtype en voorkeur. Bij GLOW Brows nemen de tijd om goed te kijken naar welke vorm en kleur het beste en mooiste bij jouw gezicht passen. Ook helpen we je bij het maken van de beste keuze aan verf voor jouw wenkbrauwen.

Let us GLOW your mind! Boek vandaag nog je afspraak en dan zien we je snel!

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord