Review: de ervaring van Karlijn met kapsalon GLOW Hair uit Beneden-Leeuwen

27 maart 2023 in Nieuws

Review: de ervaring van Karlijn met kapsalon GLOW Hair uit Beneden-Leeuwen

Review ervaring kapsalon GLOW Hair Beneden-Leeuwen Vera en Karlijn
Review ervaring kapsalon GLOW Hair Beneden-Leeuwen Vera en Karlijn

We love happy customers at kapsalon GLOW Hair! In onze rubriek ‘kijk ‘m shinen’ brengen wij onze bezoekers in beeld. We vragen ze het hemd van het lijf naar hun ervaring met kapsalon GLOW Hair. Wat is de vraag aan GLOW? Wat maakt een goede kapsalon? En, hoe wordt de sfeer bij GLOW in Beneden-Leeuwen ervaren? Lees hieronder haar review.

Waarom ga je naar GLOW Hair vandaag?

“Door de winter vind ik mijn haar te donker geworden. Wanneer de lente in zicht komt, vind ik het altijd leuk om m’n haren lekker op te frissen met een lichter kleurtje erin. Daarnaast ben ik vandaag jarig, dus zitten m’n haren gelijk mooi op m’n verjaardag, haha.”

Waarom kies je voor GLOW? Wat zijn belangrijke criteria voor jou?

“Ik ben via Vera bij GLOW gekomen. Voor mij zijn belangrijke criteria een mooie salon waar ik mij op mijn gemak voel, waar een fijne sfeer hangt. En dat is er zeker het geval bij GLOW!”

Wat vind je van onze dienstverlening en producten?

“Heel goed. Als je binnenkomt voel je gelijk dat er een goede sfeer hangt: je ziet allemaal leuke en enthousiaste meiden aan het werk. Ik was nog niet bekend met Kevin Murphy, maar ik ben helemaal om. Daarnaast krijg je goed persoonlijk advies over de verschillende producten.”

Ben je blij met het (eind)resultaat? Zo ja, waarom?

“Zeker, ik ben tot nu toe altijd blij geweest met het eindresultaat, omdat het precies naar mijn wens geknipt én gekleurd wordt.”

Hoe zou jij GLOW omschrijven? En hoe ervaar je de sfeer bij GLOW?

“Ik vind GLOW een ontzettend leuke zaak. Het is rustgevend en gezellig. Ik kijk altijd uit naar mijn bezoek. Je voelt je er gelijk op je gemak door de mooie inrichting en leuke meiden die er werken. Ik ben zeker van plan om naast knippen ook nog andere behandelingen te doen.”

Dankjewel Karlijn, voor jouw uitgebreide review en lieve woorden. Wij zijn super blij met jou als bezoeker!

Oproepje! Wil jij GLOW reviewen? We’re happy to hear that! Geef een seintje aan één van onze GLOWsome meiden en zij helpen je graag verder.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord