Review GLOW Hair: de ervaring van Bente

15 mei 2023 in Nieuws

Review GLOW Hair: de ervaring van Bente

Review GLOW hair ervaring Bente Beneden-Leeuwen
Review GLOW hair ervaring Bente Beneden-Leeuwen

We love happy customers at GLOW! In onze rubriek ‘kijk ‘m shinen’ vragen wij onze bezoekers het hemd van het lijf naar hun ervaring met GLOW. Wat is de vraag aan GLOW? Wat maakt een goede beautysalon? En, hoe wordt de sfeer bij GLOW ervaren? Bente van de Haterd schreef haar ervaring op papier. Lees hieronder haar review.

Waarom ga je naar GLOW Hair vandaag?

“Mijn vraag aan GLOW? Of zij mij kunnen knippen en kleuren. Highlights om precies te zijn. Dat kunnen zij als de beste.”

Waarom kies je voor GLOW? Wat zijn belangrijke criteria voor jou?

“Ik kies voor GLOW Hair, omdat ik gevoelig ben voor de sfeer in een salon. Bij GLOW hangt een fijne sfeer. Daarnaast denkt Celine altijd heel goed met mij mee. Ze luistert écht naar mijn wensen. Op basis daarvan bezoek ik GLOW keer op keer.”

Wat vind je van onze dienstverlening en producten?

“Super goed! Ik ben zeer tevreden met het haarmasker van K18. Een merk dat het haar echt herstelt. Ook beschermt het mijn haar tijdens en na het verven. Na de behandeling voelt mijn haar weer sterk, glad en als nieuw aan.

Ben je blij met het (eind)resultaat? Zo ja, waarom?

“Ja, altijd! Celine weet precies wat ik wil en denkt met me mee. Ze geeft passend advies. En daardoor is het resultaat altijd mooi. En ben ik er heel blij mee. :)”

Hoe zou jij GLOW omschrijven? En hoe ervaar je de sfeer bij GLOW?

Tegen vrienden en familie omschrijft ik GLOW als: een geweldige kapper met een fijne sfeer en een toegewijd team.”

Wij zijn blij met jou als bezoeker Bente! Bedankt voor de positieve review. En de lieve groetjes van Celine 😉

Oproepje! Wil jij GLOW reviewen? We’re happy to hear that! Geef een seintje aan één van onze GLOWsome meiden en zij helpen je graag verder.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord