Review: kijk Manon shinen!

16 november 2022 in Nieuws

Review: kijk Manon shinen!

We love happy customers at GLOW! In onze nieuwe rubriek ‘kijk ‘m shinen’ vragen wij onze bezoekers het hemd van het lijf naar hun ervaring met GLOW. Wat is de vraag aan GLOW? Wat maakt een goede beautysalon? En, hoe wordt de sfeer bij GLOW ervaren? Manon Mijling bijt de spits af. Lees hieronder haar review.

Waarom ga je naar GLOW vandaag? Wat is je vraag aan ons?

“Ik bezoek GLOW  hair vandaag, want ik ben wel toe aan een nieuw kleurtje in mijn haar. En een beetje me-time. Heerlijk! Toch? Zo nu en dan ben je daar even aan toe. En bij GLOW weet ik dat ik in goede handen ben.”

Waarom kies je voor GLOW? Wat zijn belangrijke criteria voor jou?

“Naar GLOW gaan voelt voor mij zo vertrouwd. Want: ik weet gewoon dat ik blij ga zijn met het eindresultaat én er wordt even goed voor mij gezorgd. En dat geeft mij een fijn gevoel.”

Wat vind je van onze dienstverlening en producten?

“Ben altijd super tevreden! Het team van GLOW hair is écht goed in haar vak. Daarnaast is het in de stoel bij GLOW altijd even heerlijk ontspannen.”

Ben je blij met het (eind)resultaat? Zo ja, waarom?

“Zeker ben ik blij met het eindresultaat. Bij GLOW kennen ze mijn wensen als geen ander. Dus laat ik mijn haar met een gerust hart aan de meiden van GLOW over.”

Hoe zou jij GLOW omschrijven? En hoe ervaar je de sfeer bij GLOW?

“GLOW is een relaxte plek, met een jong, hip, maar ervaren team. De sfeer is er gemoedelijk. Draagt bij aan het zen-momentje waarvoor ik onder andere kwam!”

Thanks Manon, voor  jouw lieve woorden. Wij zijn ook blij met jou als bezoeker!

Oproepje! Wil jij GLOW reviewen? We’re happy to hear that! Geef een seintje aan één van onze GLOWsome meiden en zij helpen je graag verder.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord