Review: Loes over Kaylee en GLOW Skin

14 augustus 2023 in Nieuws

Review: Loes over Kaylee en GLOW Skin

Review ervaring GLOW Skin Loes
Review GLOW Hair ervaring Joan

We love happy customers at GLOW! In onze rubriek ‘kijk ‘m shinen’ vragen wij onze bezoekers het hemd van het lijf naar hun ervaring met GLOW. Wat is de vraag aan GLOW? Wat maakt een goede beautysalon? En, hoe wordt de sfeer bij GLOW ervaren? Dit keer is Loes van Rossum aan de beurt. Lees hieronder over haar ervaring met GLOW Skin.

Waarom ga je naar GLOW Skin vandaag? Wat is je vraag aan ons?

“Ik ga vandaag naar GLOW Skin voor wat tijd voor mezelf: me-time. Even heerlijk ontspannen. En om mijn huid extra aandacht te geven.”

Waarom kies je voor GLOW? Wat zijn belangrijke criteria voor jou?

“Belangrijk voor mij is dat ik met een fijn gevoel dat salon uitloop. Ik ben altijd tevreden met het resultaat, ik krijg goede adviezen over mijn huid en ze zijn altijd heel erg vriendelijk. Dat maakt dat ik voor GLOW Skin kies. Ook niet onbelangrijk: het is dichtbij. Een goede salon in de buurt, dat is echt een toevoeging!”

Wat vind je van onze dienstverlening en producten?

“De dienstverlening is goed! Altijd vriendelijk en bereid om nét een stapje extra te zetten voor de klant. Van de producten van GLOW Skin, gebruik ik de dagcrème. Die is echt super fijn!”

Ben je blij met het (eind)resultaat? Zo ja, waarom?

“Ik ben blij met het eindresultaat vanwege de goede adviezen die ze meegeven waardoor mijn huid daadwerkelijk verbetert.”

Hoe zou jij GLOW omschrijven? En hoe ervaar je de sfeer bij GLOW?

“Als een alles-in-1-concept. Zo fijn. Er hangt een gemoedelijke sfeer, veel gezelligheid en vooral: heel klantvriendelijk.”

Dankje lieve Loes, voor het delen van jouw ervaring. Blij met jou als bezoeker.

Oproepje! Wil jij GLOW reviewen? We’re happy to hear that! Geef een seintje aan één van onze collega’s en zij helpen je graag verder.

We gebruiken cookies om de website bruikbaarder te maken.
Akkoord